Kehidupan ini adalah seperti sebuah perjalanan dimana adakalanya kita terpaksa menempuh pelbagai dugaan dan rintangan di sepanjang perjalanan .....

Sunday, June 26, 2011

Campak Lagi.. dan Lagi!!

.
lagi..lagi...dan lagi.. aku tak tau la kenapa dia suka sangat campak handphone dia tu. kaya sangat ke sampai campak handphone tu cmtu je?


even bengang sekalipun, perlu ke campak handphone tu hah?! puas ke campak handphone tu?!!! orang lagi tak de handphone nie.. dia senang2 je campak handphone tu. apalah salah handphone tu..


HANDPHONE SEMUDAH 1,2,3??
1)
beli handphone kesukaan anda. kalau suka handphone canggih...beli la handphone canggih.

2)
guna la handphone tu untuk sms, call, 3G, main game, surf internet or ape2 la function yang ada kat handphone tu.

3)
bila bengang, campak je handphone tu. inilah hasilnya bila handphone jadi mangsa lepas geram or kemarahan. menarik bukan? :)

BELI, GUNA, dan CAMPAK! OH YEAH!

handphone canggih2...senang2 je campak sampai berkecai. baik bagi aku je handphone tu.. daripada bagi dinding tu. huh!!

aku rasa kalau dia ade 10 handphone... sepuluh2 handphone tu dia campak!


ok.. lepas handphone dh berkecai.. apakah langkah seterusnya?

  1. kutip handphone balik tu.. check sama ada boleh guna lagi ke x.
  2. hantar handphone ke kedai. keluarkan bajet untuk repair handphone.
  3. handphone sudah dibaiki, dah boleh digunakan semula. :)
last2, nak handphone tu cam keadaan asal jugak kn? campak handphone bukan cara lepas geram n bukan jugak penyelesaian bagi masalah. so,renung2kn...

(gado2 pun, sy syg awk la!! tu handphone dh rosak, cmne nak contact? ish!)


nah.. saya bagi awak teddy bear nie. awak campak la puas2!! teddy bear ini takkan jahaman n berkecai. juz mybe akan jadi kurus. kalau bengang.. awak lepas la geram kat teddy bear tu. tapi kalau awak dh ok.. awak pelok2 la teddy bear tu. ok?



p/s : hargailah setiap benda yang kita ada. even tak semahal mne pun. (rindu handphone aku yang kena curi tu..huhukkk)



*** Thanx sudi baca.. Kalau rajin, tinggalkan la komen sekali ***

6 Orang Suka Senyum :):

sabella mohamad said... Reply To This Comment

mak aii
henpon mahal tuu

Nona Hana said... Reply To This Comment

tu r.. ske ski je cmpak2..
geram tol!!!

Cik Domo said... Reply To This Comment

hohoho...
waktu DULU asfz sllu gak la campak fon..seb baek fon y thn lama tu..flexible ble kene campak..keh3x... :D

Latest Entry: Jasamu KuKenang

Nona Hana said... Reply To This Comment

wah,sme gak prngai..
klau hp yg thn lma tu...ssh nk rosak.. bse org akan cmpak hp yg cikai2 kn? klau rosak pun..msti x nyesal sgt..
nie klau hp yg touch skrin...skli cmpak.. sng je nk rosak.. bleh brkecai trus...lngsung xleh gune..

misz athiqah said... Reply To This Comment

adui..nape sampai campak hp??... tu tandanyer ada sikap baran yg suka mhancur barang tuk kpuasan diri sdri..=).. bhaya..=).. try ubah si dia key..=).. hehe...sayang hp tue...

salam..membuat kunjungan balas di sni...=)

Nona Hana said... Reply To This Comment

btl3...
dye kate sbb bengang..
aritu dh tgur.. tp wt gak!
haiyaa...

wslm.. thnx snggh cni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...