Kehidupan ini adalah seperti sebuah perjalanan dimana adakalanya kita terpaksa menempuh pelbagai dugaan dan rintangan di sepanjang perjalanan .....

Wednesday, April 27, 2011

Perempuan & Teddy Bear! :)



perempuan sekarang ramai gila teddy bear kan? kalau boleh...nak kumpul teddy bear banyak2. buat koleksi 1 almari.haha.. kadang2 tu.. mengalahkan dak kecik.. :p nak balik hostel pun, wajib bawak teddy bear tu.. x sanggup nak tinggalkan. sebab apa perempuan suka teddy bear? sebab teddy bear tu kn comel, gebu, lembut, peluk pun best!.. lebih2 lagi time tido. kalau teddy bear tu diberi oleh seseorang, lagi la rasa amat berharga. rasa nak jaga je elok2...simpan elok2. teddy bear tu pun dah cam bantal busuk. mesti ada time nak tido. kan? kan?

ok...aku mengaku...aku pun suka teddy bear. lebih2 lagi kalau kekasih hati aku yang bagi. hehe.. kalau aku hepi...leh la aku peluk teddy bear tu puas2. tapi kalau aku bengang ngan orang yang bagi teddy bear tu....lpas geram kat teddy bear pun best gak.hahaha...

noname & bobby

teddy bear kat atas nie...diberi oleh 2 orang jejaka yang berlainan. siapa jejaka tersebut? jeng3.. teka la.. hahaha..
yang peliknya.. dua2 warna pink. xde plak aku kate aku minat pink. tapi memang aku suka warna pink pun.hehehe... tapi, teddy bear nie kecik je.. pelok pun rasa x puas. sekarang nie, teringin gak teddy bear yang besar2 yang orang bagi. bila la nak dapat kan? haha.. cam dak2 lak. :p time dak2 dulu, xde la suka sgt teddy bear nie. haha..


p/s : kalau tbe2 ade orang bagi kita teddy bear..sambil cakap "saya suka awk".. woww...so sweet kan? haha..


*** Thanx sudi baca.. Kalau rajin, tinggalkan la komen sekali ***

4 Orang Suka Senyum :):

shezwan said... Reply To This Comment

agak2 kalo kasi teddy yang mr.bean punye ko terima tak?? haha XD

Nona Hana said... Reply To This Comment

hahaha... terpaksa r trime.. kalau org dah bagi... :P

ell♥ said... Reply To This Comment

HAHA
ell tade pkwe tau
so selalu berangan bakal mr. right
dtg melamar bwak teddy besar!!
haha ta kenal sape un ta kesah
terus trime lamaran..erkk boleh ke?

Nona Hana said... Reply To This Comment

boleh je.. jnji ikhlas.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...