Kehidupan ini adalah seperti sebuah perjalanan dimana adakalanya kita terpaksa menempuh pelbagai dugaan dan rintangan di sepanjang perjalanan .....

Thursday, June 30, 2011

Rugi Je :(

.
hari nie plan nak gi shopping n tengok wayang dengan dia. gerak dari rumah, dalam pukul 10 lebih. sampai sana terus beli tiket wayang dulu. kitorang amek la cite yang pukul 4 punya.., sebab nak jalan shopping dulu.


pastu, time tengah tengok2 barang....sekali ibu dia call. ibu dia suruh dia balik...sebab orang bengkel kete tu dah call, suruh amek kete hari nie gak pukul 4. dia cakap kat ibu dia...dia kat luar. tapi ibu dia nak dia jugak yang amek kete tu.


nak tak nak, terpaksa r dia balik. erm, tapi wayang pukul 4...macam mane? tak leh nak wat pe r...terpaksa la cancel wayang tu. hurmm, tipu r kalau kata aku tak kecik ati kan? tapi nak buat macam mane. :(  nak je tacink ngan dia. tapi aku tengok muka dia pun dah moody..

cerita "SEKALI LAGI" pukul 4. tak guna pun tiket nie. korang nak? amek la.. aku bagi free je.. 


nampaknya tak de rezeki r nak tengok filem tu. dah r hari 1st filem tu kuar kat pawagam. hurmm...aku sempat beli sepasang kasut je tadi. tak pe la, maybe laen kali la gi lagi..


balik umah..mak tanya "eh,kenape balik awal nie? gado lagi ke?



p/s : kenape dengan blog tadi? asyik bad request je.. 
.

.

*** Thanx sudi baca.. Kalau rajin, tinggalkan la komen sekali ***

4 Orang Suka Senyum :):

abbey~ said... Reply To This Comment

nape xjual je tiket tu... syg je... huuu~~

singgah sini~ :)

Myra Arshad (: said... Reply To This Comment

alahaaii, kesiannya dia. takpa2. hari2 laen kan ada. heee. smile :)

Nona Hana said... Reply To This Comment

@abbey~ X smpat r nk jual2 nie. trus blek je time tu.. sdey je.. :(

Nona Hana said... Reply To This Comment

@Myra Arshad (: tu r psl.. pe yg drncang...x mnjdi..
erm,ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...