Kehidupan ini adalah seperti sebuah perjalanan dimana adakalanya kita terpaksa menempuh pelbagai dugaan dan rintangan di sepanjang perjalanan .....

Saturday, July 2, 2011

Cemburu Ke???

.
Cemburu?? semua orang mesti ada sifat cemburu nie kan? orang kata....cemburu tu "TANDA SAYANG". betul ke? mungkin ya...mungkin jugak tidak. hanya orang yang cemburu tu je tau kenapa dia cemburu. betul tak? hee...


bercerita pasal cemburu nie... aku suka buat dia cemburu. sebab pe?? sebab aku suka tengok respon dia bila cemburu. tu yang kadang2 sengaja cari pasal buat dia cemburu. hehe...

ha...camni la muka dia bila dia cemburu. comey kan? hahahaha.. (gelak jahat)


bila dah buat dia cemburu nie... aku nampak la yang dia sayang aku. sebab kalau dia tak cemburu... nanti aku ter'tanya2 plak. kenapa dia tak cemburu eh? tak sayang ke? ke dia nie memang tak de perasaan? :)


antara dia ngan aku... aku yang paling kuat cemburu kot. hehe.. biasa r kan...orang perempuan. :p

kadang2 tu...de r gak gado pasal cemburu nie. tapi last2 berbaik jugak la. tak de la sampai nak bunuh2 tu.. sebab tengok paper ade yang sanggup bunuh kekasih sendiri sebab cemburu. huishhh...takot la camtu. harap2 dia tak camtu la.


akhir kata, nak cemburu tu boleh. tapi jangan terlampau. kan? kan? hehe...




p/s : blog org lain lawa. blog aku tak lawa. boleh tak nak cemburu? hee...

.
*** Thanx sudi baca.. Kalau rajin, tinggalkan la komen sekali ***

4 Orang Suka Senyum :):

diana said... Reply To This Comment

kalau dia cemburu untuk perkara2 yang tak sepatut nya sangat la tak best..
boring!!

Nona Hana said... Reply To This Comment

btl3... :)

cha zainol said... Reply To This Comment

aci x aku join kau cemburu belog org lain cun. aku biasa saja?

Nona Hana said... Reply To This Comment

bole2.. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...